Tuesday, November 24, 2015

RANGKAIAN PEMBERSIH MUKA TERBARU SAFI MEN KESEGARAN YANG NYATA


SAFI Men diinspirasikan oleh gambaran seorang lelaki yang berjaya.
Personaliti yang seimbang dan meyeluruh menjadikan mereka individual yang mudah bergaul, dihormati dan disenangi rakan-rakan.

Bagi SAFI Men, keseimbangan dalam lapangan kerjaya, kewangan serta sukan dan rekreasi adalah faktor utama untuk maju kehadapan. Beliau tidak mementingkan urusan duniawi,
malah menjadikan agama sebagai tiang utama dalam urusan seharian.

Tahukan anda, penampilan diri amat penting?
Penampilan diri yang kemas dan rapi menjadi pelengkap diri agar tampil yakin di khalayak ramai.
duta  produk SAFI Men- Fattah Amin
Di Malaysia, iklim cuaca yang panas dan lembab serta keadaan jalan raya yang berhabuk merupakan cabaran besar kaum lelaki untuk menjaga kulit muka agar bersih dan tidak kusam. Kalau kamu sentiasa menunggang motosikal atau basikal pada masa lapang. Hiruk piruk metropolitan yang penuh pencemaran boleh menyebabkan pori mudah tersumbat dengan kotoran dan menggalakkan pertumbuha jerawat. 


Kita boleh mencari produk yang sesuai untuk mengatasi malasalah ini. Pemasalahan ini ternyata memberikan kesan kepada konsentrasi serta keyankinan diri kaum lelaki di tempat kerja. Keadaan muka yang berminyak turut memberikan gangguan terhadap keselesaan berkomunikasi dengan rakan sekerja mahupun orang awam. 

Memahami impian semua lelaki untuk tampil segak bergaya tanpa kulit muka yang bermasalah,
SAFI jenama halal no.1 tempatan berbangga memperkenalkan sebuah kelahiran baru dalam legai keluarga SAFI, rangkaian penjagaan wajah khusus untuk lelaki - SAFI Men.Ketua Pegawai Operasi Wipro Unza (M) Sdn Bhd, Mr. Sriram Krishnamurthy

SAFI Men, produk yang tepat serta didikan yang betul terhadap penjagaan kulit wajah


SAFI Men, produk yang tepat serta didikan yang betul terhadap penjagaan kulit wajah lelaki di Malaysia mampu menyelesaikan permasalahan yang sentia membelenggu sang jejaka.


Puan Mahsuri Sulaiman, Konsultan SAFI dengan duta SAFI Men


Seiring dengan moto jenama SAFI, Salamat & Suci, SAFI Men semestinya memenuhi kehendak penjagaan penampilan yang seiring dengan arus pemodenan tanpa mengkompromi kehendak syarak. 

Duta produk SAFi Men - Fattah Amin bersama dengan vip

Tahukan anda, ada 3 variasi bahru SAFI Men?
3 variasi baharu SAFI Men yang mampu menentang 3 masalah kulit wajah lelaki hadri dalam kombinasi reka bentuk penuh moden dan trendy.
Tiub pembersih wajah berwarna perak dengan seni hiasan khat kufi memberi gambaran islamik kontemporari terhadap rangkaian SAFI Men.
Tampil dengan 3 rona maskulin; biru, jingga dan hijau amat selari dengan jiwa sang arjuna yang sentiasa aktik, bergaya dan berkeyakinan.

SAFI Men mengandungi formulasi baharu H2O Cool Cactus yang bukan sekadar melindungi kulit wajah, malah memberikan sensari kesegaran berpanjangan agar diri kekal aktif dan fokus sepanjang hari. 

Kaum lelaki cenderung mengalami masalah kulit berminyak kerana hormon testosterone lelaki mempengaruhi pengeluaran minyak daripda kelenjar minyak di kulit.
Lebih tinggi hormon testosterone seseorang, lebih banyak pengeluaran minyak yang berlaku.
Selain itu, lelaki mempunyai pori yang agak besar berbanding kulit muka wanita menyebabkan kulit mudah tersumbat dan penghasilan jerawat mudah berlaku. 

Duta produk SAFi Men - Fattah Amin


Fattah mengkosi pengalaman dengan media dan blogger yang hadir bahawa dia sentiasa menyiapkan diri agar berada dalam keadaan yang sihat dan bersedia walaupun dia mempunyai gaya hidup yang aktif. Formulasi H2O Cool Cactus memberi sensasi kedinginan yang optimum terhadap kulit wajah lelaki terutamanya ketika cuaca panas terik dan keadaan udara yang berhabuk. 
Kini wajah Fattah sentiasa segar dan tidak kusam.

3 variasi SAFI Men;
Pembersih Wajah SAFI Men Dynamic White,
Pembersih Wajah SAFI Men Oil Control Clay,
dan Pembersih Wajah Acne Buster

Kini panas terik, kotoran dan kulit kusam bukan lagi masalah! SAFI Men, terokai kekuatan diri.Terima Kasih kepada SAFI Men kerana mengajak saya ke GlassHouse Seputeh, untuk majlis pelancaran produk & personaliti SAFI Men. 

Produk SAFI Men ini boleh didapati di seluruh Malaysia termasuk farmasi,
pasaraya dan pasaraya hiper utama.


Bersama kesegaran yang nyata dengan formulasi H2O Cool Cactus! Kalau kamu masih mencari hadiah untuk lelaki kesayanganmu. Bolehlah membeli produk SAFI Men, ia sesuai untuk lelaki yang ingin menjaga wajah mereka. 

Untuk maklumat  lanjut mengenai jenama SAFI dan SAFI Men sila layari laman 
web SAFIwww.safi.com.my 

No comments: